Deel dit artikel ‹ Terug

Kunstencentrum Meander stopt, Kunstencentrum Cuijk van start!

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013


Op 30 juni a.s. stopt het Kunstencentrum Meander. Hierdoor komt een eind aan de kunstzinnige lessen in een groot deel van het Land van Cuijk. In de gemeente Cuijk gaat echter per 1 juli onder de nieuwe naam Kunstencentrum Cuijk een nieuw seizoen van start met allerlei muziek-, dans- en beeldende lessen!

Muzelinck, centrum voor de kunsten uit Oss staat aan de basis van dit nieuwe kunstencentrum. De gemeente heeft hiervoor het initaitief genomen en heeft Muzelinck uitgenodigd om met een voorstel voor een doorstart te komen. Belangrijk uitgangspunt van Muzelinck is dat de kwaliteit van de lessen gewaarborgd blijft en dat het kunstencentrum lokaal verankerd is. Daarom zullen de lessen zoveel mogelijk door de huidige docenten worden voortgezet, op de vertrouwde leslocaties in de gemeente Cuijk.

Belangstellenden kunnen zich via de website www.kunstencentrumcuijk.nl inschrijven voor nieuwe cursussen voor 2013-2014. Voor meer vragen kan gebeld worden met de cursistenadministratie van Muzelinck, dagelijks te bereiken op 0412 – 623 727.

Muzelinck is hét centrum voor de Kunsten in de regio Maasland. Muzelinck zorgt voor kunsteducatie en -participatie, alles onder de noemer van de Kunst van Samen: samen spelen, ook tussen de verschillende disciplines muziek, beeldend, theater en dans. Kwaliteit staat voorop: hoogwaardige lessen door topdocenten, kennisoverdracht tussen onderwijs en amateurkunstinstellingen en aantrekkelijke evenementen in de stad Oss.
advertentie