Deel dit artikel ‹ Terug

Magische, spannende variétéshow van Cuijkse theatermaakster Pleunie Hoving

Geplaatst op: donderdag 13 juni 2013


De Illusie

'De Illusie' is een magische, spannende variétéshow met spectaculaire acts en een stomme film die de geheimen áchter de coulissen onthult, gemaakt door de Cuijkse theatermaakster Pleunie Hoving.

U begeeft zich in een nostalgisch rondreizend variétégezelschap uit 1926. Madame Lola la Rousse heeft merkwaardige artiesten bijeen gebracht in haar show, waarin verwondering, verleiding & illusie weergaloos samenkomen…
Cesar is een groot jongleur, totdat hij in de ban raakt van Madame la Rousse die hem strikt om in háár naam de rol van directeur te spelen. La Rousse houdt de kaarten van het lot in eigen hand, maar voor de directeur wordt het steeds moeilijker alle ballen in de lucht te houden…

Vanavond kijkt u door de wanden van de tent. Ja, zelfs door de hoofden en harten van de artiesten! Mocht u iets 'bijzonders' aangeboden krijgen, weiger dan niet. U bent uitverkoren!
Maar weest gerust: alles is een illusie…

Spel:
Marja Vink (Madame Lola La Rousse - 'Whatever Lola wants, Lola gets!')
Peter Sonnemans (Cesar Sidli - 'Ik hou hoe dan ook alle ballen in de lucht.')
Peter Fransen (Lodz - 'De grootste illusie is mijn eigen gedachte.')
Johannet Koning (Louise - 'Het wordt tijd dat de wereld mijn gave leert kennen.')
Pleunie Hoving (Lizzy - 'Onbevreesd ga ik gevaar en verleiding tegemoet.')

Ma 15 juli, 19.30 & 22.00 uur
Di 16 juli, 19.30 & 22.00 uur
Wo 17 juli, 19.30 & 22.00 uur
www.pleuniehoving.nl
Bestel uw kaarten à € 12,50 (inclusief consumptie) via www.schouwburgcuijk.nl of 0485-315107 (di t/m vr van 13 - 16 uur)

Deze voorstelling wordt toneel-op-toneel gespeeld, in een tent; er zijn slechts 50 zitplaatsen per voorstelling; 2 voorstellingen per avond. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen. Ontvangst en nazit in theatercafé De Heeren van Kuyc.
advertentie