Deel dit artikel ‹ Terug

Win een ballonvaart!

Geplaatst op: donderdag 17 juli 2008


WIN EEN BALLONVAART TIJDENS VAKANTIEJAARMARKT IN MILL

Tijdens de Vakantiejaarmarkt van aanstaande woensdag 23 juli in Mill zal Feest en Showorkest Toeternietoe een ballonvaart gaan verloten. De hele dag verkoopt men ter hoogte van grandcafé ’t Centrum a 1 euro loten en aan het eind van de dag zal het winnende lot getrokken worden. De winnaar zal zaterdag 16 augustus opstijgen.

Op zaterdag 16 en zondag 17 augustus organiseert Toeternietoe weer het Parkfeest en Ballonnenfestijn in het Landschapspark in Mill. Op zondag zijn er dweilorkesten, sport en spel, diverse eetkraampjes en zijn er optredens van de Andere Hazen. De dag daarvoor, zaterdag 16 augustus, staat het Ballonnenfestijn op de agenda. Die dag zullen er vanaf 18.00 uur ruim 20 ballonnen het luchtruim kiezen, zijn er ook diverse eetkraampjes en is er muziek van o.a. Clear Out.
Wilt u mee varen in een van de ballonnen? Dan kunt u nog steeds bij Feest en Showorkest Toeternietoe tickets reserveren. Natuurlijk kunt u ook een ticket bestellen voor een ander om deze cadeau te doen. Zo zijn er ook al bedrijven die een ticket verloten onder hun medewerkers en relaties. Maar een ballonvaart winnen is uiteraard helemaal mooi. Dat kan dus aanstaande woensdag 23 juli tijdens de Vakantiejaarmarkt in Mill. Bezoek de stand van Toeternietoe ter hoogte van grandcafé ’t Centrum in de Kerkstraat en koop een lot. Wie weet . . . .

Meer weten over het Parkfeest? Surf dan naar www.parkfeestmill.nl of neem telefonisch contact op met de organisatie. Bij hen zijn ook tickets voor een ballonvaart te reserveren. Bel daarvoor met Hilleken vd Ven tel. 0485-451743, Arnold Toenders tel. 0485-455998 of Jack Rooijakkers tel. 0485-451904.
advertentie