Deel dit artikel ‹ Terug

Jubileumveiling VIOS 38 levert 15.880 euro op !

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013


In de vol gestroomde zaal van Café het Posthuis gingen zaterdag 13 april in 2,5 uur tijd maar liefst 75 kavels onder de hamer. En niet zonder succes. De opbrengst van € 15.880 overtrof alle verwachtingen, ook van de organiserende jubileumcommissie. “Een fantastische avond met een schitterend bedrag voor ons 75-jarig jubileum”, aldus de organisatie.

Weekendje Manchester United en 5 minuten in VIOS ’38 1 Met een diversiteit aan kavels was er voor iedereen aanleiding om een bod te wagen. Grote klapper was het VIP-arrangement Manchester United (€ 1.325), gevolgd door het lidmaatschap voor het leven bij VIOS ’38 (€ 1.000) en diverse voetbalshirts met handtekeningen van o.a. Robin van Persie, Wayne Rooney, Raul en Klaas-Jan Huntelaar.
Maar ook de ludiekere kavels zoals 5 minuten in het eerste elftal van VIOS ’38 (€ 400) zorgden voor een heftige strijd tussen de bieders.

Geel-zwart al 75 jaar Beugens kloppend hart 
De jubileumveiling was een opwarmertje voor het historisch feestweekend later dit jaar. Van
vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni wordt sportpark de Slatert omgetoverd tot feestlocatie. De vrijdagavond wordt een echte Beugense avond met een receptie, sprekers René Meulensteen en cabaretier Rob Scheepers en muziek. De zaterdag wordt overdag geclaimd door de jeugd van Beugen met een spectaculair activiteitenprogramma. ’s Avonds wordt de tent gevuld met alle feestgangers die gaan genieten van een wervelende show vol entertainment en swingende muziek van de Crazy Piano’s. Op zondag wagen de senioren zich aan het activiteitenprogramma, waarna het jubileumweekend gepast wordt afgesloten.

Meer VIOS! 
advertentie