Deel dit artikel ‹ Terug

Geslaagde 48-uur fietsmarathon Mat van Sambeek

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013


Vrijdagmiddag 12 april begon Mat van Sambeek (50 jaar) om 16.00 uur aan zijn 48-uur fietsmarathon rond Kasteel Aldendriel in Mill. Totaal zat hij zo’n 40 uur op de fiets en wist in die tijd 815 kilometer af te leggen. Mat was te sponsoren per ronde, per kilometer en men kon raden hoe veel kilometer Mat af zou leggen. Heel wat andere sportievelingen fietsten tijdens deze 2 dagen rondjes met Mat mee. En uiteraard ook dat tegen betaling. Dat alles net als de inkomsten van de horeca, zweefmolen en tal van andere spelletjes en activiteiten voor Alpe d’HuZes en de strijd tegen kanker. Ook alle artiesten, bands en orkesten traden dit weekend geheel belangeloos op.

Het is nog niet bekend wat het uiteindelijke bedrag is wat Mat gedurende deze 48-uur bij elkaar heeft kunnen fietsen. Dit is later deze week te lezen op www.matvansambeek.nl. Daar kunt u ook nog steeds Mat sponsoren, mocht u dit nog niet gedaan hebben.

Op donderdag 6 juni zal Mat van Sambeek samen met het team Piet’s Challenge daadwerkelijk 6 keer Alpe d’Hues gaan beklimmen. Dit team is geformeerd rond Piet van Dongen uit Zeeland. Een vriend van Mat die zelf ziek is en zijn vrienden enthousiasmeerde om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.
advertentie