Deel dit artikel ‹ Terug

Jubilerend VIOS ’38 organiseert bijzondere veiling!

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013


Beugens voetbalvereniging viert haar 75e verjaardag

Een gesigneerd voetbalshirt door Robin van Persie, een lidmaatschap voor het leven van VIOS ’38 en een VIP-arrangement bij Manchester United. Het is een kleine greep uit de kavels die zaterdag 13 april tijdens de jubileumveiling vanaf 21.45 uur onder de hamer gaan. Bij Café-Zaal het Posthuis in Beugen organiseert VIOS ’38 deze veiling ter ere van haar 75-jarig jubileum.

Geel-zwart al 75 jaar Beugens kloppend hart
De jubileumveiling is een voorbode op een historisch feestweekend later dit jaar. Van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni wordt sportpark de Slatert omgetoverd tot feestlocatie. De vrijdagavond wordt een echte Beugense avond met een receptie, twee geweldige gastsprekers en muziek. De zaterdag wordt overdag geclaimd door de jeugd van Beugen met een spectaculair activiteitenprogramma. ’s Avonds wordt de tent gevuld met alle feestgangers die gaan genieten van een show van de Crazy Piano’s. Op zondag wagen de senioren zich aan het activiteitenprogramma, waarna we het jubileumweekend gepast afsluiten. Tijdens dit weekend laat VIOS ’38 zien waarom het al 75 jaar het Beugens kloppend hart is.

Alle kavels zijn momenteel al te zien. Hier!  Deze lijst wordt continue aangevuld met nieuwe kavels tot de veilingdag zelf. Bieden kan nu al online, maar om een kavel toe te eigenen dien je 13 april zelf op de veilingavond aanwezig te zijn. De zaal van Café-Zaal het Posthuis gaat open om 21.15 uur. De veiling start om 21.45 uur.

Kaartverkoop Crazy Piano’s

Voor het optreden van de Crazy Piano’s op zaterdag 1 juni start medio april de kaartverkoop.

advertentie