Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie Tiny Sommers in Gennep

Geplaatst op: dinsdag 8 juli 2008


Tot 7 september 2008 zal Tiny Sommers uit Langenboom deelnemen aan de groepsexpositie van Kunsthandel Gennep. Hieronder een stukje biografie van deze kunstenaar.

Tiny Sommers heeft zich heel zijn leven wel met tekenen en schilderen bezig gehouden. Hij heeft bij verschillende kunstenaars schilderlessen gevolgd om zich het schilderen eigen te maken. In zijn jeugd heeft hij zich voornamelijk bekwaamd in het traditioneel olieverfschilderen naar de oude meesters.

Nu is hij vooral bezig met een eigen stijlontwikkeling. Wat hem op dit moment bezig houdt als schilder is het onbekende, wat er niet is werkelijkheid te laten worden. Zijn spel begint spontaan op 't blanke witte doek met enkele lijnen en van hieruit komt hij verder tot de ontwikkeling van het schilderij. Verrassend en uitdagend. Hij blijft dan ook op zoek naar nieuwe wegen.

Kunst activeert een helende kracht, zowel voor de kunstenaar als degene die het kunstwerk ondergaat. Deze unieke tentoonstelling mag u zeker niet missen en is dagelijks te bewonderen in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep.

Zie ook: www.kunsthandel-gennep.nl
advertentie