Deel dit artikel ‹ Terug

Jubileum vakantiejaarmarkt Mill

Geplaatst op: maandag 7 juli 2008


Voor de 25e achtereenvolgende keer staat op woensdag 23 juli de Vakantiejaarmarkt in Mill op het programma. Traditioneel is deze grootste jaarmarkt van noordoost Brabant voor veel bezoekers een jaarlijks dagje uit. Noteer hem in uw vakantieagenda en kom woensdag 23 juli naar de Vakantiejaarmarkt van 10.00 t/m 18.00 uur in het centrum van Mill.

“Tijdens de markt zelf doen we niet echt veel aan het jubileum van de 25e Vakantiejaarmarkt,” zegt Corné Kremers van Stichting Activiteiten Mill. Samen met voetbalvereniging Juliana organiseren zij de laatste drie jaar deze Vakantiejaarmarkt. “We hebben als organisatie 1000 euro geschonken aan de renovatie van het uurwerk in de Millse kerktoren. Daar heeft iedereen het hele jaar door wat aan. Dat lijkt ons op dit moment beter dan een extra artiest of speciale attractie naar de Vakantiejaarmarkt te laten komen.”
Ondanks dat gegeven zal ook deze Vakantiejaarmarkt toch zeker feestelijk zijn. “De vele marktkramen, her en der wat entertainment voor groot en klein, live muziek, wat attracties en uiteraard de terrasjes zorgen voor die gezelligheid en feestelijke uitstraling.” De organisatie had nog even zorgen rond de werkzaamheden aan de Ringerstraat. Corné zegt: “Die straat hebben we nodig en ligt nu nog open, maar de gemeente heeft ons met de hand op het hart belooft dat alle wegen, ook de aanvoerwegen toegankelijk zijn die dag.”

Ook dit jaar kunt u in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt weer een kans winnen op 1 miljoen euro en kaartjes voor het Mills Muziekspektakel. Dat wanneer u het juiste antwoord geeft op de vraag: Wie organiseert jaarlijks het Parkfeest en Ballonnenfestijn in Mill? Is dat A Stichting Activiteiten Mill, B Feest en Showorkest Toeternietoe of C OndernemersVereniging Mill. Stuur uw antwoord voor 23 juli naar Vakantiejaarmarkt Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill of verstuur een mail via de website www.vakantiejaarmarkt.nl.
advertentie