Deel dit artikel ‹ Terug

Reserveer data avond-fiets-3-daagse nu alvast in uw agenda

Geplaatst op: donderdag 3 juli 2008


Drie avonden lekker fietsen door Mill en directe omgeving. Dat kan tijdens de jaarlijkse avond fiets 3 daagse op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 augustus. U kunt starten tussen 17.30 uur en 19.00 uur bij café het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill en kiezen uit routes van 15 of 30 kilometer. Slechts 1 of 2 dagen fietsen is ook mogelijk.

Startkaarten kosten in de voorverkoop (van 28 juli t/m 3 augustus bij café het Lagerhuis) 3 euro en tijdens de avond fiets 3 daagse zelf 4 euro. Kinderen t/m groep 8 betalen slechts 1,50 euro. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen slechts 1 of 2 dagen deel te nemen aan deze fietstochten. Dan betaalt u 2 euro per dag. Voor iedereen die de volledige avond fiets 3 daagse volbrengt is er een leuke herinnering. Op donderdagavond 7 augustus zal er bovendien een loterij gehouden worden, waarvoor uw startnummer tevens een lotnummer is en waarmee u dankzij diverse sponsoren prachtige prijzen kunt winnen.

Buurtschap de Molenheide organiseert al diverse jaren een avond fiets 3 daagse. Ieder jaar opnieuw zijn er heel wat fietsliefhebbers die hier aan deelnemen. Hierbij gaat het dan niet alleen om ouderen, maar ook hele gezinnen met kinderen van alle leeftijden melden zich voor een route van 15 of 30 kilometer. De duidelijk met pijlen aangegeven fietsroutes leiden u via verharde en goed berijdbare wegen en paden door de mooiste plekjes van de gemeente Mill en St.Hubert. De avond fiets 3 daagse start en eindigt bij café het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill en ook is er in de route een controle en rustpost ingericht.

Kortom, reserveer deze data alvast in uw agenda en doe mee. Wanneer u dan toch aan het schrijven bent, noteer dan ook zondag 17 augustus. Dan organiseert buurtvereniging de Molenheide namelijk weer een kofferbakverkoop. Meer daarover en over de Avondfiets3daagse is ook te vinden op www.kofferbakverkoopmill.nl.
advertentie