Deel dit artikel ‹ Terug

Gespreksgroep: Autisme en ik

Geplaatst op: maandag 7 januari 2013


MEE Noordoost Brabant biedt normaal begaafde volwassenen met autisme de mogelijkheid mee te doen aan de gespreksgroep ‘Autisme en ik’, die in februari 2013 start in Boxmeer. Deelname is kosteloos. Inschrijven kan tot 21 januari. MEE biedt ondersteuning, advies en informatie aan mensen met een beperking en hun naasten. Een onderdeel daarvan is het verzorgen van cursussen en gespreksgroepen.

In deze gespreksgroep wisselt u ervaringen uit met andere mensen met autisme. U bepaalt samen de onderwerpen die aan bod komen, zoals: Wat betekent autisme voor mij? Hoe reageert mijn omgeving op mijn autisme en hoe ga ik daarmee om? Maar ook zaken rondom wonen, werken, vrije tijd en relaties kunnen aan bod komen. De groep komt zes keer bij elkaar, eens per drie weken op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in Boxmeer.

Meer informatie over deze en andere groepen of cursussen leest u op www.mee-nob.nl onder ‘cursussen’. Ook aanmelden kan via deze website. Of neem contact op met de coördinator groepswerk, Inga Jacobs, telefoon 0413 33 47 33 of e-mail i.jacobs@mee-nob.nl.
advertentie