Deel dit artikel ‹ Terug

Carnavalsmarkt zondag 6 januari in Mill

Geplaatst op: maandag 31 december 2012


Ieder jaar is er in Mill traditioneel een carnavalsmarkt. Zo ook dit seizoen. Dit keer echter niet meer zoals alle voorgaande jaren in de Concertzaal, maar in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Dit op zondag 6 januari. Deze markt door en voor zowel hobbyisten, particulieren als handelaren begint om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur. De entree bedraagt voor iedereen vanaf 12 jaar 1,50 euro.

Tijdens deze jaarlijkse carnavalsmarkt in Mill veranderen de meest uiteenlopende zaken van eigenaar. Hierbij gaat het om kleding van zowel kinderen als volwassenen en accessoires zoals hoeden, petten, pruiken, schoenen en nog veel meer. Maar ook worden hier vaker dan eens kostuums voor complete groepen die deel willen nemen aan een optocht of pronkzitting aangeboden en verkocht. Het wil soms zelfs voorkomen dat ook bijbehorende of losse carnavalswagens op foto of video te koop worden aangeboden.

Deze carnavalsmarkt is voor zowel handelaren, hobbyisten als particulieren die hun carnavalsspullen van de zolder willen verkopen een ideale gelegenheid. Zij kunnen voor 3,00 euro een verkoopruimte of verkooptafel huren van 1.80 mtr. Iedere meter extra, indien beschikbaar, kost 2,00 euro. Ook standhouders betalen 1,50 euro entree (tot 12 jaar gratis toegang) en ruimte reserveren is tevoren niet mogelijk. De zaal gaat voor standhouders wel al om 9 uur open zodat de verkoopruimte en verkooptafels kunnen worden ingericht.

Wilt u meer informatie over deze ieder jaar goed bezochte carnavalsmarkt? Neem dan contact op met Paul Sweens via tel. 0485-452478 of mail naar carnavalsmarkt@germelaand.nl.

Wij hopen ook dit seizoen weer veel standhouders en bezoekers te mogen begroeten op zondag 6 januari 2013 tijdens de carnavalsmarkt in CC Myllesweerd in Mill.