Deel dit artikel ‹ Terug

Telebingo zaterdag 5 januari bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: maandag 31 december 2012


Iedere eerste zaterdag van de maand en dus ook zaterdag 5 januari aanstaande, is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen. Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Sinds de L.O.M. digitaal bij Ziggo TV te zien is, is deelnemen voor inwoners van de gemeente Grave, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis, Landerd, Uden en Veghel nog makkelijker geworden.

Prijzen
Er zijn zaterdag 5 januari naast geldprijzen ook cadeaubonnen te winnen van: Buitengewoon Kado – 't Snuutje rijwielhandel – Plaza de Frietkraam – Logement de Valkhoeve – Jan Linders supermarkt – Snackbar Anytyme de Keizer – Plantencentrum Van Mil – Steakhouse Don Kiesjot in Grave – Berends Bloemsierkunst – Catootje – Restaurant de Beleving – Kroon fietsen – Bakkerij Verkerk.

Bingokaarten
Bingokaarten kunt u tot zaterdag 5 januari 14.00 uur kopen bij:
Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39
Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33
Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17
Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3
Tevens zijn deze bingokaarten telefonisch te bestellen bij de Lokale Omroep Mill op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur op tel. 0485-455091. Bestellen of de kaarten ophalen in de studio (Myllesweerd) kan ook op de dag van uitzending tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd. Kaarten per mail ontvangen kan ook, dit is makkelijk voor deelnemers buiten de gemeente Mill.

Meer weten? Stuur een mailtje naar telebingo@lokaleomroepmill.nl of kijk op www.lokaleomroepmill.nl. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.