Deel dit artikel ‹ Terug

Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen

Geplaatst op: donderdag 27 december 2012


Begin het nieuwe jaar fris en monter en doe mee aan de Unox Nieuwjaarsduik op 1 januari 2013. Dit om klokslag 14.00 uur in natuur en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Natuurlijk is ook publiek van harte welkom. Dit natuurgebied heeft de perfecte ambiance om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Gratis deelname en toegang! 

Stichting Activiteiten Mill organiseert op dinsdag 1 januari opnieuw de traditionele Nieuwjaarsduik. Dit gebeurt voor het 15e achtereenvolgende jaar in natuur en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Sinds enkele jaren heeft deze duik steun van Unox en werd het dus een Unox Nieuwjaarsduik. Dit geeft nog meer sfeer aan de toch al ieder jaar gezellige en drukke Nieuwjaarsduik.

Deelname aan deze Nieuwjaarsduik is gratis en voor iedere duiker is er tevens een Unox muts, vaantje en certificaat van deelname. Voor veiligheid in het water tijdens de Unox Nieuwjaarsduik zorgen de ervaren duikers van de Seadevils. Maar ook is er EHBO aanwezig in de personen van Harrie en Bea Cillesen.

Zoals gebruikelijk is er voor zowel deelnemers en toeschouwers (zolang de voorraad strekt) gratis erwtensoep, gratis glühwein en zijn er gratis oliebollen. Daarnaast zijn er nog diverse andere consumptieve producten die dag verkrijgbaar in het strandpaviljoen aan het strand van de Kuilen. Voldoende redenen dus om ook mee te doen aan deze Unox Nieuwjaarsduik op 1 januari om 14.00 uur en om in ieder geval te komen kijken. www.uitinmill.nl