Deel dit artikel ‹ Terug

Vogelbeurs

Geplaatst op: donderdag 27 december 2012


Vogelbeurs zondag 6 januari café zaal Royal in Mill

Zondag 6 januari is het weer tijd voor de maandelijkse Royal’s Vogelbeurs in Mill. Deze door de Nederlandse Bond Van Vogelliefhebbers (NBVV) goed gekeurde beurs wordt iedere eerste zondag van de maand van 9.30 uur tot 12.00 uur gehouden in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. De toegang is 1 euro. Als u vogels in wilt brengen dan kan dat vanaf 9 uur. Er wordt gewerkt met speciale tentoonstellingskooien met maximaal 2 vogels per kooi.

Liefhebbers van de meest uiteenlopende vogelsoorten en rassen zijn iedere eerste zondag van de maand te vinden in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dat om over vogels te praten, ervaringen uit te wisselen en uiteraard om vogels te ruilen en verkopen. Het initiatief van deze maandelijkse beurs ligt bij Jan van den Broek uit Mill. Hij is zelf liefhebber van vogels en merkte dat er veel behoefte was aan een dergelijke openbare en laagdrempelige vogelbeurs in Mill en directe regio. Dat bleek ook uit de vele positieve reacties sinds hij begin 2011 deze maandelijkse beurs (niet in juli en augustus) organiseert.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met initiatiefnemer Jan van den Broek in Mill via tel: 06-57575626. www.caferoyalmill.nl