Deel dit artikel ‹ Terug

De Neije Krant blijft ook in 2013!

Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012


Sinds 1 december 2012 verschijnt wekelijks De Neije Krant in de gemeente Mill en Sint Hubert. Op deze uiterst informatieve uitgave met veel verhalen, interviews, verslagen, foto’s en columns zijn enorm veel positieve reacties gekomen. De vraag naar De Neije Krant is zelfs zo groot dat deze week de oplage verhoogd is naar 5500 exemplaren. Veel adressen met een nee/nee sticker willen namelijk wel De Neije Krant lezen en halen deze op bij de diverse ophaalpunten in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

De bedoeling van Stichting huis aan huis krant gemeente Mill en Sint Hubert was om vanaf 1 januari wekelijks door te gaan met De Neije Krant. Daarvoor waren wel de wekelijkse gemeenteberichten met bijbehorende financiële middelen nodig. Helaas gaan deze niet naar De Neije Krant. Ondanks deze tegenvaller blijft De Neije Krant echter verschijnen. Dit niet iedere week maar om de week op dinsdag. Het bestuur doet er echter alles aan om deze uitgave in de loop van het jaar alsnog wekelijks te laten verschijnen.

Wilt u De Neije Krant via advertenties, sponsoring of donatie financieel ondersteunen? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of de redactie.

Valerie Aben, Wilbertoord, voorzitter
Bianca Sommers, Sint Hubert, secretaris
Wilmien Heijs, Mill, penningmeester
Lianne Bongers, Langenboom, bestuurslid
Henri Kremers, Mill, bestuurslid
Bankrekening: Rabobank 17.52.33.810
Redactie en acquisitie:
Corné Kremers
T. 0485 – 32 56 34
M. 06 – 10 838 612
E. redactie@deneijekrant.nl
I. www.deneijekrant.nl

Deze maand verschijnt De Neije Krant nog op zaterdag 22 en 29 december. Vanaf dinsdag 8 januari valt deze om de week op dinsdag op uw deurmat. Dit in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Geen krant ontvangen of wilt u een extra exemplaar? Dan zijn deze zolang de voorraad strekt gratis af te halen bij:
Mill: Modehuis De Schettering (Hoogveldseweg 25b)
Langenboom: Bakkerij Verkerk (Dorpsstraat 33)
Wilbertoord: Schildersbedrijf Mark Selten (Weth. Lindersstraat 66b)
Sint Hubert: Gemeenschapshuis de Jachthoorn (Wethouder Lemmenstraat 13)