Deel dit artikel ‹ Terug

Wellnessboot Mill beste van Brabant en 2e bij landelijke verkiezing

Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012


Bezoekers geven Wellnessboot hoogste cijfer van top 5

De Wellnessboot in Mill was in de race voor de titel ‘Beste wellnessresort van Nederland 2012’. In de eerste ronde, een provinciale ronde, werd de Wellnessboot al tot beste van Brabant gekozen. Daarmee veroverde zij ook een plekje in de grote finale en maakte men serieus kans op de landelijke titel. Tot 7 december kon iedereen opnieuw stemmen op het meest favoriete wellnessresort en daarmee steunde u tevens Pink Ribbon.

Maandagavond 17 december was de officiële bekendmaking. Dit gebeurde in het sfeervolle Kurhaus in Scheveningen. Uiteindelijk werd de Wellnessboot tijdens de officiële prijsuitreiking, waarbij alle provinciale winnaars aanwezig waren, tweede van Nederland en ontvingen zij de Zilveren Award. Thermen Busloo had met 3261 stemmen net 100 stemmen meer dan sauna- en beautyresort de Wellnessboot met 3153 stemmen. Wel was het gemiddelde cijfer wat bezoekers de Wellnessboot gaven, een 8,81, het hoogste van de top 5. De nummer 3, Spa Zuiver Amsterdam behaalde 1604 stemmen en een cijfer van 8,51.

Een prima prestatie dus voor de Wellnessboot in Mill waar directie en alle medewerkers enorm trots op zijn. Zeker omdat deze actie ook nog eens ruim 1500 euro opbracht voor Pink Ribbon.

Meer weten over de Wellnessboot in Mill? Surf dan naar www.wellnessboot.nl