Deel dit artikel ‹ Terug

Indoor cycling marathon voor goede doel in Mill

Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012


Op donderdag 31 januari is er weer een indoor cycling marathon bij Fitland XL Mill. Deze wordt georganiseerd door de Stichting Samen voor AD6. Van de totale opbrengst komt 90% ten goede aan stichting Alpe ‘d Huzes die het op zijn beurt weer overdraagt aan het KWF. De overige 10% is bestemd voor Stichting Stamceldonorbank Europdonor Nijmegen. De Stamceldonorbank is een kleine non-profit organisatie die zich richt op het vinden van stamceldonoren voor kinderen en volwassenen met veelal leukemie.

De indoor cycling marathon bestaat donderdag 31 januari vanaf 18.00 uur uit een 5 uur durende les vol show, muziek en spektakel. Het eerste uur zal gegeven worden door Johan van de Waal, voorzitter van de Alpe ‘d Huzes. De overige vier uur zullen instructeurs van Fitland verzorgen, waarvan een aantal in juni zelf ook de Alpe d'huez gaan beklimmen. Maar ook nemen mountainbikester Reza Hormes en oud-wielrenner Fons van Katwijk deel aan deze avond. Ook is wereldkampioene veldrijden Daphny van de Brand aanwezig.

Deelnemers en andere geïnteresseerden kunnen dit jaar een speciaal ontworpen, origineel en uniek indoor cycling marathon wielertenue bestellen bij de organisatie. Zie hiervoor www.samenvoorad6.nl

De kosten bedragen voor leden van Fitland 20,00 euro en 30,00 euro voor niet leden. Meer weten of wilt u inschrijven? Dat kan bij de receptie van Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Tel. 0485-455000 en via de website www.samenvoorad6.nl. Zie ook www.fitland.nl.