Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie Isiris in de Woonkamergalerie!

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012


Van 3 februari 2013 tot 28 april 2013 zal de kunstenaar Isiris uit Groesbeek deelnemen aan onze groepsexpositie in de Woonkamergalerie. Hieronder een stukje biografie van deze kunstenaar!

In haar werk laat Isiris zich inspireren door verschillende materialen en technieken om tot een kunstwerk te komen. Spontaan werkend met de materialen en technieken ontstaat een beeld dat uitgewerkt wordt vanuit het eigen gevoel en de intuïtie. De omgeving, de natuur, kleuren en materialen spelen hierbij een rol.

De “Fantasiewerelden” van Isiris zijn al experimenterende ontstaan en hebben een surrealistisch, mythisch en expressionistisch karakter, met daarnaast een hang naar materiekunst. In deze werken speelt het kleurgebruik een belangrijke rol. De werken geven de fantasiewereld van Isiris weer, voor de toeschouwer is er ruimte om deze wereld tot zich te nemen en hierin hun eigen fantasiewereld te ontdekken.

Wij heten u allen van harte welkom om deze unieke expositie te komen bezichtigen. Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond ook nog van 18.00 uur tot 21.00 uur. U vindt onze Woonkamergalerie aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep. Voor meer info Kunsthandel Gennep 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl of breng onze website www.kunsthandel-gennep.nl een bezoekje!