Deel dit artikel ‹ Terug

The Tenors veroveren Cuijk met (kerst)concert

Geplaatst op: maandag 10 december 2012


Internationale zang en charme  zorgt voor kippenvel.
Een avond lang puur genieten van twaalf bijzondere, vocale toptalenten!


The Tenors zorgen overal voor uitverkochte zalen en er lijkt geen einde te komen aan het succes. Ze hebben de concertwereld met hun uitmuntende vocale show van de ene op de andere dag veroverd. De twaalf mannen geven een schitterende show met de mooiste en beste muziek uit de 20e en 21e eeuw, waaronder Ierse folk songs, opera, pop, swing en jazz.

Van 1 t/m 22 december zijn deze mannen uit heel Europa (Ierland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje) en Amerika, met een live orkest en sopraan Elizabeth Atkinson te bewonderen in de Nederlandse theaters.

Sopraan Elizabeth Atkinson treedt op als gastsolist met The Tenors, zij is een van de zangeressen van de succesvolle Engelse zanggroep ‘The Sopranos’.

Het concert is een feel-good feest voor de hele familie en neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis van Italië tot Ierland, van Broadway tot West End in Londen. Van klassiek tot pop en rock tot opera, het optreden van The Tenors is overweldigend en biedt virtuositeit en verschillende stijlen. Denk aan songs van Simon & Garfunkel, Queen, Puccini, Sting, Barbra Streisand en traditionele Kerst- en seizoensongs. Deze show zal vele favoriete liedjes bevatten zoals ‘Nessun Dorma’, ‘Nella Fantasia’, 'Somebody to Love’.

De muziek doet je smelten. De individuele stemmen zijn sterk, maar wanneer je ze alle twaalf hoort, is het adembenemend. Ze zijn van alle markten thuis en zingen in perfecte harmonie, wat publiek van alle leeftijden beroert.

Een avond lang puur genieten van twaalf bijzondere, vocale toptalenten! Een streling voor het oog en het oor, het hoge entertainmentgehalte zorgt voor een opkikker in deze koude eindejaarsperiode!

Schouwburg Cuijk, za 22 december, 20.15 uur
www.wereldtheater.nl

Pers: “Simply breathtaking... International singing stars in the concert of the year”

Voor een voorproefje, zie YouTube
advertentie