Deel dit artikel ‹ Terug

Kerstconcert 2012 - Stadskoor Grave

Geplaatst op: maandag 10 december 2012


Wij komen tezamen …
in de prachtige St. Elisabethkerk in Grave waar U van harte welkom bent om te genieten van het traditionele kerstconcert van Stadskoor Grave op zaterdag 22 december a.s. om 20.45 uur.
 
Het gevarieerde programma bestaat o.a. uit prachtige Engelse Carols, zoals “God rest ye Merry Gentlemen” en sfeervolle Duitse kerstliederen zoals “Es ist ein Ros’entsprungen” en het wonderschone “Still, Still, Still”, een kerstlied uit Salzburg, bewerkt door Geert Verhallen. Natuurlijk ontbreekt het altijd imposante Stille Nacht niet en is er volop gelegenheid om samen te zingen. Het wordt ook dit jaar wederom een sfeervol kerstconcert, een concert waar Stadskoor Grave om bekend staat!

Stadskoor Grave staat onder de deskundige en enthousiaste leiding van haar nieuwe dirigent Geert Verhallen. Hij zal tevens een prachtig werk spelen op het grote orgel van de Elisabeth. Het koor wordt begeleid op de piano door haar vaste pianiste Molly Ho.
 
Wij hopen u op deze zaterdag in de St. Elizabethkerk te mogen begroeten. De kerk opent haar deuren om 20.15 uur en de toegang is gratis. Natuurlijk kunt u alle informatie en nog veel meer vinden op onze website www.stadskoorgrave.nl