Deel dit artikel ‹ Terug

Wereld record picknicken in MIll

Geplaatst op: donderdag 26 juni 2008


KOM ZONDAG 6 JULI NAAR WERELDRECORD PICKNICKEN IN MILL!

U doet toch zeker ook mee?

Stichting Activiteiten Mill organiseert zondag 6 juli een wereldrecord picknicken in het Landschapspark in Mill. Iedereen kan hier aan deelnemen. Het begint allemaal om 12.00 uur en er dienen minimaal 650 personen gelijktijdig te picknicken om het huidige record te verbreken. Kom dus ook naar het Landschapspark en doe mee!

Wanneer u deel wilt nemen aan deze wereldrecordpoging picknicken is aanmelden niet nodig. Kom gewoon zondag 6 juli alleen of samen met vrienden, familie, kennissen, buurt of met wie of wat dan ook om 12.00 uur met uw picknickspullen naar het Landschapspark en doe mee. Er zal een centrale entree zijn bij het Landschapspark waar alle deelnemers getrakteerd worden op een appel en een gekookt eitje. Tevens zal daar de eerste telling plaats gaan vinden door notaris Wilhelm van Reijs en Wilhelm notarissen uit Mill.
Daarnaast heeft Stichting Activiteiten Mill ook gezorgd dat er faciliteiten zijn in het park als een toiletwagen, achtergrondmuziek en ook zal het springkussen van SAM in het Landschapspark te vinden zijn. Tijdens deze picknick is er in het park niets aan consumptieve producten te koop, dus breng uw eigen picknickspullen en drinken mee. De OVMill zal tijdens deze picknick ook de prijsuitreiking verzorgen van het EK voetbalspel waarbij picknickmanden, picknickdekens en een picknicktafel gewonnen kon worden. De winnaars hiervan worden door de OVMill geïnformeerd.

Graag zien wij u dus zondag 6 juli aanstaande om 12.00 uur in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat Beerseweg in Mill. Kijk voor meer informatie nu alvast op de speciale website www.parkpicknick.nl.
advertentie