Deel dit artikel ‹ Terug

11e Groot dictee gemeente Sint Anthonis

Geplaatst op: donderdag 29 november 2012


Op donderdag 13 december organiseert BiblioPlus Vestiging Sint Anthonis, in samenwerking met MFC Oelbroeck, voor de 11de keer een gezellige en spannende dicteeavond. Dhr. Piet Vloet heeft weer een uitdagend dictee met een lokaal thema samengesteld. Inwoners van de gemeente Sint Anthonis (of sociaal of economisch gebonden aan de gemeente) worden hierbij uitgenodigd om de uitdaging aan te gaan. U kunt deel nemen met een team van 3 personen of individueel.

Tijdens deze dicteeavond wordt er gestreden om de titel “Winnaar Groot dictee gemeente Sint Anthonis 2012”. Het beste team en de beste deelnemer vallen in de prijzen. Voor de toekenning van de prijzen is het totaal van het team van belang. Individuele scores zullen niet openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de 3 beste deelnemers.

De winnaar ontvangt een trofee in de vorm van een Ibis. Deze trofee wordt geschonken door de PeelrandWijzer. Als norm voor de juiste spelling hanteert de jury de nieuwste,14e druk van de Dikke van Dale. 

Het dictee vindt plaats op donderdag 13 december a.s. om 20.00 uur in MFC Oelbroeck te Sint Anthonis. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon. Het bedrag is inclusief een kop koffie of thee voor iedere deelnemer. Toeschouwers zijn uiteraard ook welkom. Zij hebben gratis toegang en kunnen buiten mededinging meedoen aan het dictee.

Inschrijven voor het dictee kan t/m 9 december. Dit kan door u op te geven bij de bibliotheek in Sint Anthonis via onderstaand emailadres of telefoonnummer. Deelname vindt plaats in volgorde van binnenkomst. Er kunnen maximaal 40 personen deelnemen. De minimumleeftijd is 16 jaar. Voor informatie en inschrijven kunt u terecht bij Celine van Broekhoven, BiblioPlus Vestiging Sint Anthonis, tel. 0485-382182 of via email: c.vanbroekhoven@biblioplus.nl. Het dictee wordt gesponsord door de PeelrandWijzer, MFC Oelbroeck, Jan Linders en Drukkerij Weemen.