Deel dit artikel ‹ Terug

opening Boskrijk De Kuluut.

Geplaatst op: woensdag 25 juni 2008


Was de directe omgeving van de voormalige rundveeboerderij een aantal maanden terug nog een woestenij, inmiddels zijn er zeventien prachtige, luxe vakantiewoningen verrezen en staan de eigenaren Twan en Karin Schraven in de startblokken om vakantiegangers van heinde en verre te ontvangen.

“Het is allemaal begonnen met een melkveebedrijf op deze locatie. Een familiebedrijf van opa op vader op zoon. Omdat we hier geen uitbreidingsmogelijkheden hadden, gingen we op zoek naar een nieuwe uitdaging. De locatie waar wij wonen is zo mooi, rustig, en makkelijk bereikbaar. Maar ook dichtbij alle voorzieningen in Overloon. Deze punten waren voor ons goede redenen om ons te gaan verdiepen in de toeristische mogelijkheden. In 1999 besloten we om een vakantiepark- op te gaan zetten en in september 2007 zijn we begonnen met de bouw van ‘Bosrijk De Kuluut’, aldus Twan en Karin Schraven.

Na maanden ploeteren is het dan zover. De 17 gloednieuwe vakantiewoningen van ‘Bosrijk De Kuluut’ in Overloon zijn op 6 juli gereed om ingewijd te worden. Op een unieke en verstilde locatie kan men op en top beschikken over de aanwezige luxe en comfort. De 17 vakantiewoningen in authentieke Brabantse stijl zijn gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Met voorzieningen als relaxfauteuils, sauna, gashaard, flatscreen, internet, vloerverwarming, massagedouche, keuken met vaatwasser en combi-oven en overdekt terras, kan men helemaal ontsnappen aan de waan van de dag. Er is tevens één 12-persoons woning met maar liefst 6 slaapkamers met elk een eigen badkamer!

Twan en Karin Schraven: “Het park moet rust, ruimte, warmte en gezelligheid uitstralen. We vinden het belangrijk dat de gasten zich thuis voelen bij ons. Service bieden, staat bij ons hoog in het vaandel! Dus laat u verrassen op dit mooie vakantiepark! U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op 6 juli of na 6 juli voor een langer verblijf op ons park.”

Bosrijk De Kuluut, Kuluutweg 8, Overloon, 0478 – 641373, www.bosrijkdekuluut.nl
advertentie