Deel dit artikel ‹ Terug

Derde open bijeenkomst van Pen & Stem

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012


Pen&Stem houdt op zaterdagmiddag 24 november as. haar derde ‘literaire bijeenkomst’ van dit literaire seizoen; de derde uit een serie van 8 bijeenkomsten. Om te onthouden: elke vierde zaterdag van de maanden met een R.

Dit nu in De Brasserie van de Zorgresidentie in Velp bij Grave. Tijd: 14.00 uur.

Het literair café is vrij toegankelijk voor liefhebbers van taal; biedt een open podium. De samenkomende dichters en schrijvers lezen voor uit werk ‘van eigen hand’. Natuurlijk komen ze met recente nieuwe gedichten en verhalen. Thema is dit maal: ‘NOVEMBER…SLACHTMAAND’.  Heeft u een vegetarische bijdrage? Een kippig gedicht? Een verhaal met een waarheid als een koe? Kom ermee naar de Tolschestraat te Velp (NB); laat van u horen.

Gasten zijn deze komende zaterdagmiddag: Fieke Bijmans uit Wijchen, Wim Tas uit Overasselt, Wim van de Bult en Harry C.A. Daudt uit Grave en Willemien Waterreus uit Helmond; zij zullen om 14.00 uur de aftrap doen.

Zij blijken of een begenadigde dichter/es of paren deze kunst aan dat van voordrachtskunstenaars. Zowel Fieke als Willemien vallen regelmatig met hun gedichten in de prijzen. Hun gedichten zijn terug te vinden in de verzamelbundels van Pen&Stem. Allen maken nu een tiental jaren deel uit van het schrijverscollectief, dat geen onbekende is in Letterenland en opstoomt naar hun twintigjarig bestaan. Laat u verleiden door deze dichters en verhalenvertellers.

Na 15.00 uur komen eerst de bewoners van de Zorgresidentie aan bod en vervolgens kunnen de andere schrijvers/dichters en misschien ook u… hun pennenvruchten aan het publiek laten horen. U bent van harte welkom in ons nieuwe onderkomen: De Brasserie van de Zorgresidentie te Velp bij Grave.(NB)

Informatie op: www.penenstem.nl