Deel dit artikel ‹ Terug

Ruth Jacott herstelt voorspoedig

Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012


Ruth Jacott herstelt voorspoedig van gebroken voet!

Ongeveer een maand na haar onfortuinlijke val van het toneel in Waalwijk gaat het goed met Ruth Jacott. Haar voetbreuk herstelt voorspoedig en ze is zelfs al weer langzaam begonnen met de voorbereidingen op de doorstart van haar theatershow ‘A Lady on Stage’ in januari. De eerste voorstelling vindt 8 januari plaats in Theater De Leest in Waalwijk voor een uitverkochte zaal.

De theatershow
Na het overweldigende succes van haar one-woman-show “Simply the best,” heeft Ruth Jacott de smaak meer dan ooit te pakken. Met hetzelfde team maakt zij een fonkelnieuwe show met wederom een live orkest. De titel is ontleend aan de prachtige moderne klassieker “Quiet please, there’s a lady on stage”. Een lied dat prachtig beschrijft hoe het is om als vrouw alleen op het podium te staan.

Ruth neemt haar publiek mee langs de bijzondere momenten die haar leven als solo artiest tot nu gekend heeft. Op de enige manier die ze kent: door een lied. ?Bekende eigen songs en muziek waar ze het publiek graag deelgenoot van maakt.

Haar eigen successen wisselt ze af met de muzikale parels van andere Ladies. Geluk en verdriet, hoogtepunten en dieptepunten, meezingers en luistermomenten. Haar meest persoonlijke show tot nu toe.

A Lady on Stage
Het theaterconcert ‘A Lady on Stage’ wordt vanaf 8 januari weer gestart en is dan tot en met eind mei 2013 in de Nederlandse theaters te zien. www.theaterhits.nl.

Schouwburg Cuijk: wo 29 mei, 20.15 uur
Kaartjes voor het concert van 23 november blijven geldig op de nieuwe speeldatum!