Deel dit artikel ‹ Terug

Op wereldreis met Millse Wellnessboot

Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012


Geen zorgen, op het terrein bij Fitland XL aan de Hoogveldseweg in Mill komt geen haven waar boten in en uit zullen gaan varen. De Wellnessboot die er ligt blijft liggen, maar op zondag 25 en maandag 26 november kunt u er evengoed mee op wereldreis. Die 2 dagen zijn er namelijk speciale opgietingen die thema’s hebben uit de meest uiteenlopende landen. Zo ervaart u de sfeer uit die landen, maakt u een soort wereldreis maar bent u ’s avonds toch gewoon thuis.

Opgieting
Een opgieting is een heerlijk ontspannend ritueel waarbij een aantal etherische oliën opgelost in water over de hete saunakachel worden gegoten. Meerdere malen per dag verzorgen de saunameesters van de Wellnessboot een opgiet ceremonie. De opgietingen vinden plaats in de sauna met open haard in de buitenspa. Er vinden gedurende de dag op verschillende momenten opgietingen plaats.

Speciale opgietingen
Naast de dagelijkse reguliere opgietingen zijn er ook regelmatig speciale ‘opgietdagen’. Tijdens deze opgietdagen vindt er ieder uur (vanaf 13.00 uur tot 21.00 uur) een opgieting plaats met iedere keer een ander thema. Deze opgietingen worden verzorgd door het goed getrainde eigen team van saunameesters van de Wellnessboot. Zo’n speciale opgietdagen staan voor zondag 25 en maandag 26 november op het programma met als thema ‘Op wereldreis’. U bezoekt die dagen o.a.: China, Afrika, Tibet, La journee sur le Mediteranee, Curacao en Hawaii.

Meer weten of reserveren? Zie www.wellnessboot.nl