Deel dit artikel ‹ Terug

Wie krijgt de Cultuurprijs gemeente Cuijk 2012?

Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012


Op zondagmiddag 3 maart 2013 om 14.00 uur vindt de uitreiking van de Cultuurprijs gemeente Cuijk plaats. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Misschien heeft u al een idee wie de Cultuurprijs gemeente Cuijk 2012 verdient. Vóór 14 december 2012 kunt u uw favoriet uit de gemeente Cuijk voordragen. Uw suggesties voor het programma zijn ook van harte welkom.

Wat is de Cultuurprijs gemeente Cuijk?
De Cultuurprijs is in het leven geroepen om inwoners, verenigingen of stichtingen uit de gemeente Cuijk te belonen die op het gebied van cultuur of culturele activiteiten een bijzondere prestatie hebben geleverd. Inwoners van de gemeente kunnen zelf personen of instellingen voordragen voor de prijzen. De kunstcommissie treedt op als jury en brengt een advies uit; het college van burgemeester en wethouders beslist uiteindelijk wie er wint. De eerste prijs is een bedrag van € 500,- en een aandenken. Ook is er een aanmoedigingsprijs: een bedrag van € 250,- en een aandenken.

Hoe ziet de middag er uit?
Naast de uitreiking van de prijzen door de wethouder, vragen we culturele sterren uit onze gemeente een optreden te verzorgen. Het programma moet nog samengesteld worden. Uw suggesties zijn van harte welkom! Mail die naar: Maria.thijssen@cuijk.nl.

Wie kan er bij aanwezig zijn?
Alle inwoners, jong en oud, van de gemeente Cuijk zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Binnenkort leest u in de Maasdriehoek waar en wanneer u de gratis toegangskaarten kunt ophalen.

Hoe kan ik iemand voordragen?
Vóór 14 december 2012 kunt u kandidaten voor de Cultuurprijs voordragen. Een formulier hiervoor kunt u aanvragen bij Maria.thijssen@cuijk.nl. of downloaden via www.cuijk.nl

Graag tot ziens bij de uitreiking van de Cultuurprijs 2012 op 3 maart 2013.