Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag 11 november balpennenruilbeurs in Mill

Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012


Een aantal enthousiaste verzamelaars van balpennen organiseren op zondag 11 november voor de 16e keer een balpennenruilbeurs. Dit van 10.00 uur tot 15.00 uur (zaal open voor standhouders vanaf 09.30 uur) in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. Entree is 2,50 euro.

Jan van de Wiel en Theo Verschuren uit Mill zijn fanatieke verzamelaars van balpennen. Hun verzamelingen variëren van 16.000 tot 70.000 pennen. Tijdens de door hen georganiseerde ruilbeurs bieden zij dubbele pennen te ruil aan en hopen zij ook weer nieuwe exemplaren aan hun verzameling toe te voegen. Dat zal zeker gaan lukken want naast Jan en Theo komen er nog diverse andere verzamelaars met een stand om pennen te ruilen. Daarnaast verwacht de organisatie ook weer veel verzamelaars die langs de kraampjes komen schuifelen op zoek naar die ene al lang gezochte pen.

Hebt u thuis balpennen waar u niets meer mee doet? Hebt u een bedrijf, stichting of vereniging met eigen bedrukte pennen? Hebt u wellicht nog pennen uit het buitenland die tijdens een vakantie mee naar Nederland zijn gekomen? Breng deze op zondag 11 november van 10.00 uur tot 15.00 uur mee naar café Royal in Mill. U doet daar heel wat verzamelaars een plezier mee.

Bent u niet in de gelegenheid dit op zondag 11 november te doen, dan kunt u ze natuurlijk ook opsturen naar of afgeven bij Jan van de Wiel Margrietstraat 1a 5451 BD in Mill. Telefonisch kunt u Jan bereiken op 0485-452608.

Meer informatie over alle andere activiteiten in café zaal Royal zoals bv de bluesavonden zijn terug te vinden op www.caferoyalmill.nl.