Deel dit artikel ‹ Terug

Win met de vakantiejaarmarkt in Mill

Geplaatst op: donderdag 19 juni 2008


Net als al jaren het geval is kunt u ook dit jaar in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt in Mill deelnemen aan een prijsvraag. Uw oplossingen dienen voor de jaarmarkt die op woensdag 23 juli gehouden zal worden binnen te zijn. Doe aan deze prijsvraag mee en wellicht wint u een kans op 1 miljoen euro!

Op woensdag 23 juli zal voor de 25e keer de grootste en gezelligste Vakantiejaarmarkt van noord oost Brabant weer in Mill gehouden worden. Van 10.00 tot 17.00 uur vindt u dan in het centrum van Mill bijna 400 marktkramen, vele gezellige terrasjes en entertainment voor groot en klein. Zoals gebruikelijk is het parkeren gratis en is ook de Vakantiejaarmarkt gratis toegankelijk. De organisatie is in handen van voetbalvereniging RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill. Zij hebben daarbij assistentie van organisatiebureau Koolen uit Tilburg.

Met de prijsvraag van dit jaar maakt u kans op kaartjes voor het Mills Muziekspektakel en voor de winnaar ligt er een staatslot voor de trekking van augustus te wachten. Het Muziekspektakel zal gehouden worden op 11 oktober en op het podium die avond o.a. George Baker, Anny Schilder en Dennie Christian.

De vraag van dit jaar is: Wie organiseert in Mill het Parkfeest en Ballonnenfestijn?
A Stichting Activiteiten Mill
B Feestorkest Toeternietoe
C OndernemersVereniging Mill?

Stuur uw oplossing voor woensdag 23 juli naar Vakantiejaarmarkt Mill Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill.

Dit alles en meer is ook te vinden op www.vakantiejaarmarkt.nl.
advertentie