Deel dit artikel ‹ Terug

Inschrijven voor indoor cycling marathon nu mogelijk

Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012


Op donderdag 31 januari 2013 wordt er opnieuw een indoor cycling marathon georganiseerd door Stichting “Samen voor AD6”. Dit alles in de evenementenhal bij Fitland XL aan de Hoogveldseweg in Mill. De opbrengst komt net als voorgaande jaren geheel ten goede aan stichting Alpe ‘d Huzes die het op zijn beurt weer overdraagt aan het KWF. Door uw deelname en sponsorwerving draagt u bij aan de actie met als motto “Opgeven is geen optie” en steunt u de strijd tegen kanker. Inschrijven voor deelname kan tot 25 januari en vol is vol.

Tijdens deze indoor cycling voor het goede doel fietst u donderdag 31 januari vanaf 18.00 uur op muziek uit de jaren 70’s-80’s-90’s-00’s en de toekomst. Het laatste thema is gekoppeld aan het jaar 2020.In dat jaar moet de medische wetenschap zover zijn dat niemand meer dood gaat aan kanker. Er is ruimte voor zo’n 250 enthousiastelingen die zich die avond eens extra in het zweet willen werken voor de strijd tegen deze ziekte. Schrijf nu in en doe mee!

Zoals ook de voorgaande indoor cycling marathons voor het goede doel bij Fitland XL, trekken de instructeurs alles op het gebied van licht, geluid en show uit de kast om er een spectaculair geheel van te maken.Een van de instructeurs is Johan van der Waal, voorzitter van stichting Alpe d’HuZes. Maar ook nemen mountainbikester Reza Hormes enoud-wielrenner Fons van Katwijk deel aan deze avond. De opening van de indoor cycling 2013 zal wereldkampioene veldrijden Daphny van de Brand verzorgen.

Deelnemers en andere geïnteresseerden kunnen dit jaar een speciaal ontworpen, origineel en uniek indoorcycling marathon wielertenue bestellen bij de organisatie. Zie hiervoor www.samenvoorad6.nl

Meer weten of wilt u inschrijven? Dat kan bij de receptie van Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Tel. 0485-455000 en via de website www.samenvoorad6.nl. Zie ook www.fitland.nl