Deel dit artikel ‹ Terug

7 deelnemers aan Blèravond 10 november in Mill

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012


Zaterdagavond 10 november zal het carnavalsseizoen van SCM ’t Gèrmelaand officieel geopend worden. Dat met de jaarlijkse Blèravond waarop de beste lokale carnavalsschlager gekozen wordt. Ook verschijnt die avond, die om 20.30 uur begint in Cultureel Centrum Myllesweerd, het 55e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand. Deze opening van het drukke, gezellige maar vooral feestelijke jubileumseizoen is voor iedereen gratis toegankelijk!

De Blèravond zal gepresenteerd worden door Matthijs v.d. Linden, geluid en verlichting is in handen van Atlantic-Power, ’t Lagerhuis zal de bar verzorgen en DJ Jack zal tussen alle optredens door zorgen voor de beste feestmuziek. Er zijn 7 liedjes die een gooi doen naar de titel Blèrlied 2013 en de Gèrmebokaal. Dat zijn:

Vur Mekaar
Toeternietoe
Duo M & M
De Professors (winnaar 2011 – 2012)
'T oog wil ok wa
Een Grote bende
De Ex-Jongkers

Wie zich uiteindelijk winnaar mag noemen zal een deskundige jury samen met het aanwezige publiek beoordelen. Het is overigens de hele avond spannend. Want nadat alle nummers 1 keer gezongen zijn vallen er 2 liedjes af. Slechts 5 nummers gaan namelijk door naar de 2e ronde die na de pauze gehouden zal worden. Tussen al dit muzikale geweld door zijn er ook optredens van de GèrMills.

Meer weten over carnaval in Mill en dit speciale feestelijke jubileumseizoen? Zie www.germelaand.nl