Deel dit artikel ‹ Terug

De Musical in Sint Hubert op 2 en 3 november!

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012


Een kroeg in verbouwing, de kroegbaas op scheve schaats, maffiose klandizie en aanstaand hoog bezoek. Dat zijn enkele van de ingrediënten uit de nieuwe muzikale klucht van Musicalgroep DèDieDèDoen: “Blauw bloed op bezoek”. Regisseur Lucia Peters heeft zich er voor de derde opeenvolgende keer aan gewaagd om uit de mix van mens, tekst, spel en muziek een prachtige voorstelling te maken.

Het is traditie dat de musicalgroep zelf haar liedjes schrijft. Dat wil zeggen: de teksten. Voor de muziek worden toepasselijke en vaak bekende melodieën uitgezocht zodat het publiek bij wijze van spreken zo kan meezingen. En combo begeleidt de musical live tijdens de voorstellingen.

De uitvoeringen worden muzikaal vooraf gegaan door onze Harmonie Ons Genoegen die vanaf 19.30 uur het voorprogramma verzorgt. Net als vorige jaren verwacht de musicalgroep op vrijdag 2 november en zaterdag 3 november weer een volle Jachthoorn in St. Hubert.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Gemeenschapshuis De Jachthoorn en Troefmarkt Kremers. In de voorverkoop kosten de kaarten € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Aan de kassa zijn de kaarten vijftig cent duurder. De entree prijs is inclusief een kopje koffie/thee of glaasje limonade. Wilt je nu meer weten, surf dan naar www.dediededoen.nl