Deel dit artikel ‹ Terug

Blues met La Grange bij café Royal in Mill

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012


Iedere laatste zaterdag van de maand van september tot en met april is het tijd voor Blues bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Zo ook zaterdagavond 27 oktober. Dan hoort en ziet u er vanaf 21.30 uur La Grange. Zij brengen die avond stevige blues maar ook heerlijke meeslepende blues (rock) ballads. Toegang is uiteraard zoals gebruikelijk helemaal gratis. 

La Grange is een ervaren band en stond al op menig festival en in tal van cafés, zalen en kroegen. Het zijn dan ook geen onbekende in de Nederlandse blues scene. De band die bestaat uit Frans Liebregts, Jan Heijmans, Kees Schouten en Hans van Bergen hebben een breed repertoire op het gebied van blues. Maar alle nummers wel in hun eigen ‘La Grange’D stijle. Zij spelen nummers van o.a. met Walter Trout, Popa Chubby, Stevie Ray Vaughan, John Mayer, Gary Moore, Rory Gallagher, Tony Joe White en vele andere.

Meer weten over het uitgebreide programma met bluesbands in café Royal in Mill of de overige activiteiten? Surf dan even naar ww.caferoyalmill.nl.