Deel dit artikel ‹ Terug

Bram van den Heuvel: Stem op stichting de Opkikker!

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012


Bram van den Heuvel (9 jaar) uit Mill is ambassadeur van stichting de Opkikker. Dit is een stichting die chronisch en langdurig zieke kinderen samen met hun ouders, broertjes en zusjes een leuke dag bezorgt om even alles te vergeten. Vorig schooljaar is er bij Bram op school, de Kameleon in Mill, bijna 7000 euro opgehaald voor deze stichting.

Stichting de Opkikker was dit jaar samen met 7 andere goede doelen (allen voor kinderen) genomineerd voor de ANBO MAX prijs. Deze week is bekend geworden dat stichting de Opkikker bij de laatste drie genomineerden is voor de ANBO MAX prijs van dit jaar. Deze prijs houdt in dat er een jaar lang in diverse media naamsbekendheid zal worden gegeven.

Als ambassadeur roept Bram nu iedereen op om op stichting de Opkikker te stemmen en ze zo naar de eerste plaats te helpen. Tot en met 18 november kan er gestemd worden via
www.anbomaxgoededoelenprijs.nl

Naast de Opkikker steunen via een stem kunt u dat ook doen met oude mobieltjes. Bij Albert Heijn in Mill staat een doos waar u uw oude mobieltjes in kunt gooien. Ieder mobieltje brengt stichting de Opkikker 3,- euro op. Bram maakt deze doos regelmatig leeg en stuurt ze dan op.

Namens Bram van den Heuvel nu alvast hartelijk dank!