Deel dit artikel ‹ Terug

Voorbereidingen kerstpakketten, kerstgeschenken en kerstmarkten in Mill

Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012


In Mill zijn 2 ondernemingen al volop bezig met kerst en de sfeer van winter. Nog niet zozeer met de daadwerkelijke uitvoering maar wel met intensieve voorbereidingen. Buitengewoon Kado en restaurant Des Werelds slaan namelijk dit jaar de handen in één en bieden voor bedrijven een uniek concept. De Buitengewoon Kerstmarkt in combinatie met een kerstborrel.

In de sfeervolle winkel (Buitengewoon Kado) van Marianne van Hal aan de Hoogstraat in Mill is nog weinig kerst te vinden. Maar op kantoor en in het magazijn is dat wel even anders. “We zijn al een hele tijd bezig om een breed scala aan geschenken te verzamelen voor de kerstpakketten.” Dat is namelijk iets waar zij de laatste jaren in gespecialiseerd zijn. Marianne: “We merken dat mensen het leuker vinden om een kerstpakket met blijvende geschenken te krijgen dan een doos vol boodschappen. We kunnen uiteraard geschenken combineren met wat lekkers, maar geschenken voeren de boventoon bij onze kerstpakketten.”

Naast het leveren van kant-en-klare kerstpakketten richt Buitengewoon Kado ook kerstmarkten in op locatie. “Medewerkers kunnen dan zelf op de sfeervol ingerichte kerstmarkt hun kerstpakket bij elkaar shoppen.” Omdat bedrijven soms te klein zijn qua ruimte of een beperkt aantal medewerkers heeft, richt Buitengewoon Kado dit jaar in december een permanente kerstmarkt in bij partycentrum Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill, de horeca wordt verzorgd door restaurant Des Werelds. “Zo kan men dan de kerstmarkt combineren met een kerstborrel, een lunch of diner.”

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Kijk dan op www.buitengewoonkado.nl of bel Marianne van Hal van Buitengewoon Kado op tel. 0485-451510.