Deel dit artikel ‹ Terug

Prima seizoen Openluchttheater Overloon

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012


Het is alweer een paar weken geleden dat we onze laatste voorstelling van het seizoen 2012 beleefden in ons theater, dat zo uniek gelegen is in het groen van het Liberty Park. Inmiddels hebben we de balans opgemaakt en we kunnen concluderen dat we een geweldig seizoen achter de rug hebben. De weergoden waren ons dit jaar heel goed gezind. Het programma was met zorg samengesteld en vele vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. Kortom, allemaal ingrediënten die meegeholpen hebben aan het welslagen van het seizoen 2012. In de zomervakantie hadden we 6 weken lang elke woensdagmiddag een kindervoorstelling. Nagenoeg 2.000 ouders en kinderen hebben deze voorstellingen bezocht. Absoluut record was de laatste voorstelling Doornroosje. Maar liefst 598 bezoekers hadden we die middag in ons theater. Alle zitplaatsen waren bezet en veel kinderen zaten in een heerlijk zonnetje op het gras, volop genietend van de boeiende voorstelling van het bekende sprookje. 

Toneelvereniging HOT heeft 7 keer de voorstelling Alice in Wonderland gebracht. Het zag er geweldig uit. Prachtig decor en prachtige zelfgemaakte kostuums. Vooral de laatste voorstellingen, toen het halverwege donker werd, waren een plaatje! Ook Logeko heeft een benefietmiddag in ons theater gehouden waar maar liefst 250 mensen van genoten hebben. Over de opbrengst die bestemd was voor het waterproject in Benin was Logeko zeer te spreken. Fanfare Vriendenkring heeft inmiddels traditiegetrouw haar jaarlijkse jeugdorkestendag in ons theater georganiseerd. Weer een geweldige dag, met veel zon en veel bezoekers die genoten hebben! Het is nu tijd om ons te gaan beraden over het programma voor volgend jaar. Daar zijn de wintermaanden voor bestemd. Wij beloven u dat we heel erg ons best gaan doen om er weer iets heel moois van te gaan maken volgend jaar.

Wij houden u op de hoogte! Kijk op www.openluchttheateroverloon.nl voor filmimpressies en foto’s van de voorstellingen van het afgelopen seizoen.