Deel dit artikel ‹ Terug

Speciale gratis verwendag op Wellnessboot Mill groot succes

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012


Veel animo verwendag voor vrouwen met borstkanker

De op dinsdag 2 oktober gehouden gratis verwendag op de Wellnessboot in Mill was om meerdere redenen een groot succes. Deze dag werd georganiseerd door de Stichting Mammazorg CWZ Nijmegen in samenwerking met Sauna- en beautyresort de Wellnessboot. Deze dag was speciaal georganiseerd voor vrouwen die vanwege borstkanker in behandeling waren of zijn bij het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen. Zo’n 175 dames lieten zich heerlijk verwennen, deelden ervaringen, wisselden tips uit maar genoten vooral van een heerlijk ontspannen dag.

Het Centrum voor Borstkanker van het CWZ is met de behandeling van meer dan 300 borstkankerpatiënten per jaar een van de grootste van Zuidoost-Nederland. Met deze verwendag wilde de initiatiefnemers alle belangstellenden eens extra in de watten leggen. De stichting Mammazorg organiseert elk jaar een verwendag, om vrouwen die in behandeling zijn of waren bij de CWZ-mammapoli eens lekker in de watten leggen en een ontspannende dag aan te bieden. Niet toevallig gebeurt dat in 'borstkankermaand' oktober.

Dit jaar werd voor het eerst samengewerkt met Sauna- en beautyresort de Wellnessboot. Zo begon de dag met een glaasje Prosecco of een Smoothie bij ontvangst waarna er eerst een rondleiding op het programma stond. Daarna konden de gasten genieten van alle wellnessfaciliteiten, inclusief een rasul-behandeling of een klankschaalsessie. Uiteraard was dit alles met vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo. Ook lagen er een badjas, badhanddoeken en badslippers klaar.

Gezien de vele positieve reacties zal dit initiatief ongetwijfeld een vervolg krijgen. Hierover leest u later meer op www.wellnessboot.nl. Ook is daar meer informatie te vinden over arrangementen, mogelijkheden en kunt u direct reserveren voor een dagje (of dagdeel) Wellnessboot Mill.