Deel dit artikel ‹ Terug

Naast Amerikaanse ook Duitse oldtimers op fifties en sixtiesday.

Geplaatst op: woensdag 4 juni 2008


Tijdens de Fifties en Sixtiesday op zondag 22 juni in Mill zijn er ook heel wat oldtimers in het centrum van Mill te vinden. Zo zijn er al toezeggingen van een aantal Dodge Coronet’s, Buick’s, Chevy’s en Cadillac’s. Maar ook komen er wat Volkswagens uit de jaren zestig naar Mill van leden van Air Cooled VW de Peel. Maar ook zijn er wat motoren, bromfietsen, marktkramen, huifkartochten, een draaimolen, springkussen, live muziek en . . . .

Op zondag 22 juni kunt u de jaren 50 en 60 opnieuw herleven in Mill. Tussen alle marktkramen met materiaal uit de jaren 50 en 60 en wat actuelere zaken, staan her en der ook diverse oldtimers. Zo zijn er wat Buick’s, een Chevy Suburban en Dodge Coronet uit de jaren 50 en ontbreken ook de bekende cadillacs niet. Maar ook zijn er dus wat zeer speciale VW’s uit de jaren zestig van leden van Air Colled VW de Peel. Er staat een grote draaimolen uit de fifties die gratis zijn rondjes draait en tevens zijn er voor de kinderen gratis huifkartochten te maken door de directe omgeving. Voor vermaak zijn er verder ook wat springkussens zodat de overtollige energie er lekker uitgesprongen kan worden.
Vanaf 11.00 uur hoort u op het buitenpodium bij café de Geminte o.a. Robbie Hooker and the Redlightdistrict en Fishfever. Deze laatste stond vorig jaar en ook dit keer weer op het podium bij de Zwarte cross. Op het podium bij café Royal zijn die dag optredens van Dice Rebels en the Orange Blossom Special met een tribute to Johnny Cash. Daarnaast kunt u op de terrassen van de Frietkraam, Eten en Zo, de Stoof en ’t Centrum luisteren naar akoestische optredens van de originele fiftiesband de Eightball Boppers.

Noteer zondag 22 juni in uw agenda en herleef de tijden van suikerspinnen, popcorn, vetkuiven en petticoats. Kom nu alvast in de sfeer via www.fiftiesday.nl.advertentie