Deel dit artikel ‹ Terug

Presentje op de dag van de gastouder

Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012


Op donderdag 20 september, de dag van de leidster en de gastouder, werden de gastouders van Spring Kinderopvang verrast met een presentje. De gastouders kregen, mede namens de oudercommissie, van alle kinderen persoonlijk een toepasselijk geschenk: een boekje met leuke activiteiten voor kinderen.

De gastouders verdienden dit bedankje dubbel en dwars: uit recent klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat de vraagouders hun gastouders waarderen met gemiddeld een 8,6. “De oudercommissie en medewerkers van het Gastouderbureau vonden het een leuk idee om de gastouders te verrassen”, licht Mirjam Cornelissen, hoofd van het gastouderbureau van Spring Kinderopvang toe. “Uit het klanttevredenheidsonderzoek bleek namelijk dat zij enorm gewaardeerd worden door de vraagouders. Sommigen kregen zelfs een tien. Vandaar dus deze actie.

Maar liefst 98 procent van de ouders is tevreden over de sfeer bij de gastouder en mag rekenen op een gastvrije ontvangst. Bijna 97% is tevreden over de inzet en het enthousiasme van de gastouder. Een ouder merkt op: “Bij de gastouder is alles bespreekbaar, ze is zeer flexibel. De kinderen gaan graag naar haar toe en voelen zich thuis bij haar.” Een andere reactie luidt: “Uitstekende service. Ze is flexibel en staat altijd voor ons klaar.”

Gastouderopvang
Gastouderopvang is kleinschalige opvang waarbij de kinderen thuis of bij een gastouder worden opgevangen. Gastouderopvang is vanwege het flexibele karakter een alternatief voor de reguliere opvang. Zo betalen ouders per uur en kunnen zij ook terecht voor opvang in de avonden en de weekenden. Het gastouderbureau van Spring koppelt ouders die op zoek zijn naar gastouderopvang aan geschikte gastouders. Hun werkwijze onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en de professionele begeleiding van gastouders. Meer info: www.spring-kinderopvang.nl.