Deel dit artikel ‹ Terug

Peter Diem weekend in de Woonkamergalerie

Geplaatst op: woensdag 19 september 2012


Op zaterdag 29 september en zondag 30 september 2012 van 12.00 uur tot 18.00 uur zullen wij een indrukwekkend Peter Diem weekend gaan houden hier in de Woonkamergalerie. Er zullen een groot aantal werken waaronder acryl op linnen en zeefdrukken uit het oeuvre van deze wereldberoemde kunstenaar te bewonderen zijn. Hieronder een stukje biografie van Peter.

Diem schildert heftig, met grote gebaren. Koortsachtig, heftig en met krachtige streken worden enorme hoeveelheden verf op het doek aangebracht, desnoods rechtstreeks uit de tube en met twee handen tegelijk. Behalve vrolijke koeien en geschilderde reis - impressies werkt de Nederlandse kunstenaar Peter Diem vol overgave aan zijn kosmische thema`s. Amerika is te klein, zelfs de wereld is niet groot genoeg voor de energieke schilder die groeit naar Ùniversal Art`. De kosmische werken vallen snel op tijdens exposities en vestigen zijn naam in de prestigieuze Amerikaanse kunstwereld.

Verder zal er een deel van de omzet gedoneerd worden aan de Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland, om een aantal bewoners van zorginstellingen naar het muziekfestival Maak de droom waar te kunnen laten gaan. Dit festival zal gehouden worden op 12 december aanstaande in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van deze kunstenaar te bewonderen! Voor meer info kunt u bellen 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl