Deel dit artikel ‹ Terug

Nog meer picknickers nodig voor het wereldrecord in Mill.

Geplaatst op: donderdag 29 mei 2008


Stond het wereldrecord picknicken sinds september 2007 op 525 personen, sinds zondag 25 mei is het te verbeteren aantal 649. Stichting Activiteiten Mill organiseert op zondag 6 juli in het Millse Landschapspark een picknick en hoopt op minimaal 700 deelnemers. Kom dus die dag ook met zo veel mogelijk personen om 12.00 uur naar het Landschapspark en doe mee!

Het Landschapspark in Mill is een prachtige locatie voor een picknick, waar kinderen kunnen spelen en waar prima activiteiten georganiseerd kunnen worden. Om dit alles nog eens onder de aandacht te brengen is er op initiatief van Stichting Activiteiten Mill op zondag 6 juli een grote picknick waar een wereldrecordpoging aan verbonden is. Weet SAM minimaal 649 picknickers bij elkaar te krijgen, dan hebben zij het wereldrecord verbroken en gaat men zo het Guinnessbook of records in. Dit record stond sinds september op 525 deelnemers maar verbrak de zelfde organisatie in Rotterdam zondag 25 mei met 649 personen.

Stichting Activiteiten Mill zet alles in het werk om op zondag 6 juli om 12.00 uur in het Landschapspark het minimale aantal benodigde deelnemers bij elkaar te krijgen. Posters hangen al her en der in de gemeente Mill en regio en ook worden verenigingen en scholen opgeroepen deel te nemen aan deze picknick. Natuurlijk zijn ook families, vriendengroepen maar ook alle andere van harte welkom om op zondag 6 juli met picknickspullen naar het park te komen. De organisatie zal zorgen voor wat entertainment en ook wat appels en eieren zodat toevallige passanten ook aan kunnen schuiven om het record te verbreken.

Noteer zondag 6 juli dus in uw agenda en kom om 12.00 uur met zo veel mogelijk personen naar het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat Beerseweg in Mill. Kijk voor meer informatie op www.parkpicknick.nl. Tot dan in Mill!
advertentie