Deel dit artikel ‹ Terug

Nog steeds dubbel kans op bloemen bij stemmen op Berends als 'Bloemist van het jaar'

Geplaatst op: woensdag 19 september 2012


Berends Bloemsierkunst uit Mill in de race voor titel ‘Bloemist van het jaar’

Sinds maandag 20 augustus kunt u stemmen op uw meest favoriete bloemist. Een van de bloemisten die in de race is voor de titel “Mijn bloemist van het jaar’ is Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat in Mill. “Iedereen die via de website van de organisatie een stem uitbrengt maakt kans op een boeket bloemen,” vertelt Ralf Berends. “Bij dat stemmen krijg je per mail een bevestiging van je stem. Als mensen die bevestiging weer naar ons doorsturen verloten wij onder alle stemmers ook zelf nog wat bossen bloemen.” Daarmee maakt u dus met 1 stem dubbel kans op een prachtig boeket bloemen.

Surf dus snel even naar www.mijnbloemist.nl/verkiezing en vul het formuliertje in. Na uw naam en e-mailadres ingevuld te hebben kiest u vervolgens voor Mill en dan Berends Bloemsierkunst. Tevens vraagt men naar een motivatie waarom u juist op Berends als ‘Mijn bloemist van het jaar’ stemt. De bevestiging van uw stem, die u per mail ontvangt, stuurt u vervolgens direct door naar info@berendsbloemsierkunst.nl.

Meer weten over Berends Bloemsierkunst? Surf dan naar www.berends.nl en stem daarna via www.mijnbloemist.nl/verkiezing op uw bloemist van het jaar!