Deel dit artikel ‹ Terug

Gedichtendag 2013

Geplaatst op: woensdag 12 september 2012


Uw gedicht op een kaart?

Uw woorden op een gedichtenkaart? Daar maakt u kans op als u meedoet aan de jaarlijkse actie voor Gedichtendag. BiblioPlus en de literaire clubs in het Land van Cuijk dagen u uit een gedicht op te sturen.

Kaarten in verswinkels
Iedereen vanaf 14 jaar kan tot 28 oktober a.s. een of twee gedichten insturen. De mooiste gedichten komen op een kaart, in een bijzondere vormgeving. Eind november hoort u of uw gedicht door de jury uitgekozen is. Op Gedichtendag, 31 januari 2013, worden de kaarten uitgedeeld in de verswinkels in het Land van Cuijk.

Sparren met de regiodichter
In oktober kunt u met de Regiodichter van de Noordelijke Maasvallei van gedachten wisselen over uw gedicht(en). Dat levert misschien nog enkele tips op. Regiodichter Monica Boschman komt hiervoor naar de bibliotheken Cuijk en Boxmeer.

Meedoen
Wilt u meedoen? Mail uw gedicht dan uiterlijk 28 oktober 2012 naar d.stoevenbelt@biblioplus.nl. Of stuur het naar: Harry van Heijster, Oude Breestraat 43, 5845 AB Sint Anthonis. Alle spelregels, o.a. over de lengte van de gedichten, staan op www.biblioplus.nl.