Deel dit artikel ‹ Terug

Vogelverschrikkers en Vogellokkers in Millse Groespeel

Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2012


Sinds afgelopen maandag 27 augustus kunt u via de rubriek ‘Nieuws’ op OntdekMill.nl stemmen op uw favoriete vogelverschrikker en vogellokker. Deze zijn deze week geplaatst in natuurgebied de Groespeel in Mill. Bij groepsaccommodatie de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg kunt u gratis routes krijgen zodat u via de struinpaden de vogelverschrikkers en vogellokkers kunt bekijken. Uw stem kunt u vervolgens via www.ontdekmill.nl uitbrengen. Dit kan tot vrijdag 7 september.

Iedereen kon tot vrijdag 24 augustus een vogelverschrikker of vogellokker inleveren bij groepsaccommodatie de Nieuwenhof in Mill. Deze wedstrijd werd georganiseerd door OntdekMill.nl, de Nieuwenhof en Stichting Activiteiten Mill. Dit alles ter promotie van de totaal opnieuw ontwikkelde en ingerichte Groespeel die op zondag 9 september officieel geopend zal worden. Voor de makers van de vogelverschrikkers en vogellokkers zijn leuke prijzen te winnen zoals onder andere een ballonvaart.

Bezoek dus de schitterende Groespeel en breng vervolgens uw stem uit in de categorie vogelverschrikker traditioneel, mechanisch en vogellokker. De winnaars worden op 9 september tijdens de opening van de Groespeel bekend gemaakt. Wandelroutes zijn verkrijgbaar bij groepsaccommodatie de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill.

Zie ook www.groepsaccommodatiedenieuwenhof.nl en www.ontdekmill.nl