Deel dit artikel ‹ Terug

Nationaal USA voetbalteam op trainingskamp in Mill

Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2012Het Amerikaanse nationale voetbalteam onder 18 jaar komt binnenkort naar Mill. Ze logeren in Hotel Dormylle in Mill en maken voor hun trainingen gebruik van de sportvelden van RKSV Juliana aan de Langenboomseweg. De faciliteiten die zowel Fitland, Dormylle als Juliana te bieden hebben zijn behoorlijk in trek bij nationale en internationale voetbalteams. Regelmatig is FC den Bosch er te vinden voor hun trainingskamp maar onlangs ook nog jeugdteams uit Polen, Engeland en Italië.

Het team uit de USA zal in Mill de nodige trainingen afwerken maar er staan ook een aantal oefenduels op het programma. Zo spelen ze tegen de teams onder de 18 jaar van Feyenoord in Rotterdam op 8 september, op 13 september tegen Borussia Dortmund in Dortmund en in Antwerpen nemen de Amerikanen het op 15 september op tegen Club Brugge. Dinsdag 11 september spelen ze ook tegen het Nederlands juniorenteam in Groesbeek. Deze wedstrijd start om 18.00 uur op het sportpark van Achilles.

Veel van de internationale teams komen via Training Trips naar Mill. Dat omdat zowel de faciliteiten van Fitland in combinatie met de sportvelden van Juliana binnen loopafstand de perfecte basis zijn voor veel teams en hun trainingen. Zie ook www.trainingtrips.nl