Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw seizoen maandelijkse Vogelbeurs in Mill

Geplaatst op: vrijdag 24 augustus 2012


Millse vogelbeurs goedgekeurd door Nederlandse Bond Van Vogelliefhebbers

Na de zomerstop is het op zondag 2 september weer tijd voor de maandelijkse Royal’s Vogelbeurs. Deze door de Nederlandse Bond Van Vogelliefhebbers (NBVV) goed gekeurde beurs is iedere eerste zondag van de maand van 9.30 uur tot 12.00 uur in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. De toegang is 1 euro. Als u vogels in wilt brengen dan kan dat vanaf 9 uur. Er wordt gewerkt met speciale tentoonstellingskooien met maximaal 2 vogels per kooi.

Sinds begin vorig jaar is er iedere eerste zondag van de maand, behalve in juli en augustus, een vogelbeurs in café zaal Royal in Mill. Initiatiefnemer is Millenaar Jan van den Broek. Hij heeft zelf vogels en merkte dat er onder andere vogelliefhebbers behoefte was aan een beurs. Dit om vogels met elkaar uit te wisselen, ervaring te delen en over hun gezamenlijke hobby te praten. Vanaf de eerste beurs was het een succes. Veel liefhebbers bezochten deze beurzen en vandaar dat besloten is hier nog een tijdje mee door te gaan.

Reserveer alvast iedere eerste zondag van de maand in uw agenda voor Royal’s Vogelbeurs in Mill. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met initiatiefnemer Jan van den Broek in Mill via tel: 06-57575626.

www.caferoyalmill.nl