Deel dit artikel ‹ Terug

Weijerpark wordt weer Muziekpark op 11 en 12 augustus 2012

Geplaatst op: donderdag 9 augustus 2012


Op 11 en 12 augustus vindt het tweedaagse festival Muziekpark plaats in het Weijerpark in Boxmeer. Op zaterdag van 16.00 tot 01.00 uur kunnen Dance liefhebbers hun hart ophalen met artiesten als Rodriguez Jr., Gabriel Ananda en Darko Esser. Op zondag van 13.30 tot 23.00 uur geven locale bands een eenmalig eerbetoon aan bands als The Beatles, Status Quo, Adèle, Green Day en The Rolling Stones.

Zaterdag 11 augustus staat, onder de naam Feestje aan de Gracht, in het teken van techno & house. Na acht jaar is deze avond inmiddels een begrip in Boxmeer en wijde omstreken. Niet alleen artiesten van eigen bodem zullen het publiek van knallende beats, exotische ritmes en diepe baslijnen voorzien. Ook grote internationale DJ’s reizen af om op Muziekpark te kunnen staan. En vanzelfsprekend wordt de muziek ook dit jaar weer ondersteund door betoverende lichtshows, geestverruimende visuals en een arsenaal aan lasers. Alle artiesten van de eerste dag op een rij: VJ Slof & Nadia, Bice-Beat, Q-N, DJFFF, Timbalism, Jess-E, And.ID, Rodriguez Jr., Gabriel Ananda en Darko Esser. Voor degenen die er geen genoeg van kunnen krijgen, is er daarna een after party in Riche met de Boxmeerse DJ Bojan en de internationaal geprezen 2000 And One. Kaarten zijn nog te bestellen via www.muziekpark.nl.

Zondag 12 augustus staat ook wel bekend als Volt Rocks Out en draait geheel om rockmuziek. Dat wordt genieten als vanouds, want lokale bands brengen een eenmalige tribute aan hun legendarische helden. Onze regionale helden blokken al maanden in hun repetitiehok om alle festivalbezoekers op zondag een geweldig en uiterst exclusief ‘once-in-a-liftime’ eerbetoon voor te schotelen. De volledige lijst: The Beatles, Face to Face, Status Quo, Stevie Ray Vaughan, Adèle, Arctic Monkeys, Eric Clapton, Green Day en The Rolling Stones. Veel voor weinig, want de entree is zoals ieder jaar weer helemaal gratis.

Kortom, het Weijerpark wordt weer voor twee dagen Muziekpark. Na Free Your Mind Festival, Drift Festival, Solar, Pinkpop, Rock in Park en Bospop komt het festivalseizoen inmiddels bijna ten einde. Dubbel zo veel reden om nog één keer ontzettend te genieten van een overdosis goede muziek en het ultieme festivalgevoel in Boxmeer.