Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe winkel met baby- en kinderkleding in Mill

Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2012


Onlangs maakte de Hippe Kip aan de Kerkstraat in Mill bekend binnenkort de deuren te gaan sluiten. Maar van de deuren sluiten is eigenlijk nauwelijks sprake. Want op 15 augustus wordt de winkel overgenomen door 5384.nl uit Heesch. Een winkel met betaalbare baby en kinderkleding maar ook veel accessoires en een breed assortiment aan cadeauartikelen. In Heesch is 5384 al ruim 4 jaar actief en hun collectie waarin voor iedere gelegenheid wel wat te vinden is, komt nu dus ook beschikbaar in Mill.

De winkel in het centrum van Heesch en Mill heeft ook een druk bezochte webshop waar alle spullen snel en makkelijk te bestellen zijn. Hiervoor kunt u terecht in de overzichtelijke internetwinkel op 5384.nl en 5451.nl. Onder die naam, 5451.nl gaat namelijk de winkel aan de Kerkstraat in Mill vanaf 15 augustus aan de slag.

Meer weten? Dat kan ook al tijdens de Vakantiejaarmarkt, morgen woensdag 25 juli. Dan heeft de Hippe Kip namelijk een uitverkoop met hoge kortingen en kunt u ook alvast kennismaken met de nieuwe eigenaren. Bekijk ook www.5384.nl voor de collectie!