Deel dit artikel ‹ Terug

Sinttunnise Brinkmert

Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2012


Een regionale markt waar je streekproducten kunt kopen. Groente en fruit, geitenkaas, bloemen, honing maar ook Sinttunnisse worst en brocante. En is de productie van courgettes, slaboontjes of kersen in uw moestuin dit jaar fenomenaal? Dan is er ook voor burgers en buitenlui een plek op de markt. Wat dacht u van een kraam waar uzelf, uw buurt- of straatvereniging de oogst uit de gezamenlijke moestuinen aan de man brengt! Denk aan een markt zoals je die in veel Franse dorpen in de zomer ziet. Een markt die zowel de inwoners van de gemeente trekt, maar ook toeristen en dagjesmensen.

De Sinttunnisse Brinkmert is dit jaar op zondag 29 juli en voor de herfstproducten op zondag 16 september. Vanaf 11.00 uur bent u welkom en om 16.00 uur sluit de markt weer. Dus gezellig over de markt slenteren, met een tas vol lekkers op een terrasje uitpuffen en genieten van het zonnetje en een levendige Brink. Wordt het een succes dan gaan we door met de markt in 2013 en kan deze misschien wel vaker gehouden worden.

Wij zijn nog op zoek naar ondernemers, particulieren, verenigingen, enz. die producten passend in het concept Streekproductenmarkt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de VVV Sint Anthonis, tel. 0485 – 38 38 49.