Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw restaurant in Wanroij

Geplaatst op: donderdag 12 juli 2012


Thijs Robben (25 jaar) uit Wilbertoord en Bertil Jonkerman (42 jaar) uit Ravenstein openen medio augustus restaurant Bij Ties in Wanroij. “We hebben altijd de ambitie gehad een eigen restaurant te beginnen,” vertelt Thijs Robben. “Bertil ken ik van het Veerhuis in Ravenstein waar hij chef-kok en bedrijfsleider was en waar ik ook als kok werkte. Een eigen zaak starten is in deze tijd een lastige. Daarom hebben we besloten niet ieder een eigen restaurant te beginnen maar onze krachten te bundelen. Voor ons komt zo een droom uit.”

Opening
De gebundelde krachten van Thijs en Bertil proeft, ervaart en beleeft u vanaf medio augustus in restaurant Bij Ties in Wanroij. Thijs: “We krijgen 1 augustus de sleutel van het pand aan Kerkplein 5 in Wanroij. Dan gaan we er flink aan de slag en we hopen half augustus klaar te zijn, maar de exacte datum maken we nog bekend.”

Voor iedereen
Bij Ties zal een sfeervol a la carte restaurant worden. “We willen een breed publiek trekken en waar goed eten en gastvrijheid hoog in het vaandel staat,” vertelt Thijs enthousiast. “Maar ook gaan we onze gasten verassen met zelf gemaakte koekjes en zoetigheden voor bij de koffie als afsluiting van het diner.” Daarnaast krijgt Bij Ties ook een mooi centraal gelegen terras. “Ideaal om even te rusten tijdens een fietstocht of gezellig even wat te eten of drinken. Speciaal hiervoor hebben we dan ook een lunch- en borrelkaart.”

Informatie
Later kunt u meer informatie vinden over restaurant Bij Ties op de website www.bijties.nl die nu nog in aanbouw is. Op Facebook is Bij Ties echter wel al te vinden.